Huis voor democratie en rechtsstaat

Kom

Naar het Binnenhof!

ProDemos Binnenhof verzorgt rondleidingen, stadswandelingen en andere activiteiten rondom het Binnenhof: voor jong en oud, voor losse bezoekers én voor groepen.

Bekijk het aanbod »

Stadswandelingen Den Haag

Ook kunt u bij ProDemos terecht voor exclusieve stadswandelingen door politiek en historisch Den Haag, stad van Vrede en Recht.

Lees verder »

Gouden-Koets_res_subhome_spotlight

Kom met uw klas!

Breng met uw klas een educatief bezoekje aan het Binnenhof. Voor scholen biedt ProDemos gratis dagprogramma’s aan voor alle schooltypen.

Lees verder »

Iedere schoolvakantie: Kinderrijk!

Dagje uit met de kinderen in politiek Den Haag: stel al je vragen aan echte politici, doe de Politieke Bingo en bekijk de Tweede Kamer of de Ridderzaal van binnen!

Lees verder »

Kinderrijk-vragen-aan-politici_res_subhome_spotlight

Bereid uw bezoek voor

Wilt u zich inhoudelijk voorbereiden op uw bezoek aan politiek Den Haag? Of wilt u meer weten over wat u tijdens een rondleiding hebt gehoord?

Download onze gratis boekjes met achtergrondinformatie over democratie en rechtsstaat, koop een politiek kaartspel of bestel het politieke bordspel Zeteldans in onze webshop.

Ga naar de webshop »

Kaartspel-met-kaart_res_subhome_spotlight

Lezingen, debatten en evenementen

ProDemos heeft een doorlopend aanbod van interessante lezingen, debatten, cursussen en andere evenementen rondom actuele thema’s op het gebied van politiek en recht.

Bekijk de agenda »

Zaalverhuur

Vergaderen in Binnenhofstijl? Dat kan bij ProDemos.

Wij verhuren ruimtes voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Ons gebouw kijkt uit op het Binnenhof en de zalen hebben elk een thematische aankleding: een levendig decor voor uw bijeenkomst.

Lees verder »