Huis voor democratie en rechtsstaat

Workshop jezelf sprankelend presenteren – Publiek leiderschap voor vrouwen

Vrijdag 24 februari 2017, 14:00 - 16:30 uur
Publiek leiderschap

Op 24 februari geeft Marga Miltenburg de workshop Jezelf sprankelend presenteren in de cursus Publiek leiderschap voor vrouwen.

Cursus Publiek leiderschap voor vrouwen: workshop Jezelf sprankelend presenteren

Marga Miltenburg - workshop Jezelf sprankelend presenterenNet als in 2016 organiseert ProDemos in aanloop naar Internationale Vrouwendag op 8 maart de cursus Publiek leiderschap voor vrouwen, waarin je vaardigheden traint die je zelfbewuster het publieke domein laten betreden. In drie workshops richten we ons op lobbyen, onderhandelen en het presenteren van je publieke profiel. Met tips & tricks speciaal voor vrouwen.

Hoe zorg je ervoor dat je beter zichtbaar wordt op een manier die bij je past? Want als je niet zichtbaar bent, word je niet gezien, dus ook niet gevraagd.

Hoe zorg je dat je goed overkomt en krachtig spreekt in het openbaar? Waar moet je op letten als je jezelf presenteert? Marga Miltenburg is de vrouw achter ZijSpreekt, al jaren hét sprekersbureau voor vrouwelijke deskundigen en verantwoordelijk voor de training Jezelf sprankelend presenteren.

Voor wie is de cursus Publiek leiderschap?

De cursus Publiek leiderschap is bedoeld voor alle vrouwen die willen leren hoe ze hun positie kunnen versterken in hun (vrijwilligers)werk, opleiding, verenigingsleven of politieke activiteiten. In de workshops trainen we verschillende vaardigheden en besteden we ook aandacht aan het omgaan met alledaags seksisme en andere zaken waar je als vrouw tegenaan loopt in je werkzame leven.

Praktische informatie

De workshops vinden plaats op vrijdag 10 februari, 24 februari en 3 maart 2016, van 14.00 tot 16.30 uur (inloop vanaf 13.30 uur) bij ProDemos, Hofweg 1, Den Haag.

Afhankelijk van je wensen kun je zelf bepalen of je de hele cursus volgt of een selectie maakt van één of meerdere workshops.

De prijs van elke workshop is €25,00. Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.

Inschrijven en meer informatie

De cursus Publiek leiderschap voor vrouwen bestaat uit drie workshops. Je kunt je online inschrijven voor de afzonderlijke workshops.

LET OP! De workshop Jezelf sprankelend presenteren is volgeboekt.

Er is nog wel plek in de laatste workshop van de cursus Publiek leiderschap voor vrouwen:

Voor meer informatie over de cursus kun je contact opnemen met Tatjana Meijvogel-Volk, projectleider van de cursus Publiek leiderschap voor vrouwen.