ProDemos
ProDemos

Rondleidingen Binnenhof

Het Bezoekerscentrum van ProDemos organiseert rondleidingen door de Ridderzaal, de Eerste Kamer en de Tweede Kamer.

Stadswandelingen Den Haag

Ook kunt u bij ProDemos terecht voor exclusieve stadswandelingen door politiek en historisch Den Haag, stad van Vrede en Recht.

Kom met uw klas!

Breng met uw klas een educatief bezoekje aan het Binnenhof. Voor scholen biedt ProDemos gratis dagprogramma's aan voor alle schooltypen.

Iedere schoolvakantie: Kinderrijk!

Dagje uit met de kinderen in politiek Den Haag: stel al je vragen aan echte politici, doe de Politieke Bingo en bekijk de Tweede Kamer of de Ridderzaal van binnen!

Bereid uw bezoek voor

Wilt u zich inhoudelijk voorbereiden op uw bezoek aan politiek Den Haag? Of wilt u meer weten over wat u tijdens een rondleiding hebt gehoord?

Download onze gratis boekjes met achtergrondinformatie over democratie en rechtsstaat, koop een politiek kaartspel of bestel het politieke bordspel Zeteldans in onze webshop.

Lezingen, debatten en evenementen

ProDemos heeft een doorlopend aanbod van interessante lezingen, debatten, cursussen en andere evenementen rondom actuele thema's op het gebied van politiek en recht.

Zaalverhuur

Vergaderen in Binnenhofstijl? Dat kan bij ProDemos.

Wij verhuren ruimtes voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten. Ons gebouw kijkt uit op het Binnenhof en de zalen hebben elk een thematische aankleding: een levendig decor voor uw bijeenkomst.